top of page
Capofarfa-olijfgaard.jpeg

Wijnreis 2024

Kleinschalige restaurants met de beste gerechten, een historisch centrum, weinig tot geen toerisme, een prachtige omgeving en kleine prijsjes. Bestaat dit anno 2024 nog? Zeker weten! Graag laten wij je gedurende deze vierdaagse wijnreis van 30 mei t/m 2 juni 2024 Rieti en omgeving ontdekken. De plek waar ons wijnavontuur met Proef Rieti is begonnen.

Programma

We starten op donderdag aan het einde van de middag, nadat je bent gesetteld in je verblijf, met een kookles bij één van onze favoriete restaurants Le Tre Porte. Daarna gaan we daar uitgebreid dineren, met ons (deels) zelfgemaakte diner en uiteraard bijpassende wijnen van Cantina Le Macchie die je wel kent uit onze shop.

 

Op vrijdag gaan we richting Greccio, het meer van Piediluco en naar Cascate di Marmore en zullen we gezamenlijk lunchen. De zaterdag wordt een dag vol 'Proef Rieti'. Eerst gaan we naar de patisserie Napoleone, waar bijvoorbeeld onze pistachepasta uit de shop vandaan komt. Hier zal een demonstratie gegeven worden, voordat we onze weg vervolgen naar La Papilla voor de lunch. Daarna beginnen we aan de wijntour van Cantina Le Macchie waarbij je bekende wijnen uit onze webshop, maar ook nieuwe wijnen zult leren kennen van onze nieuwe wijnboer Maurizio van Tenuta Mazzocchi. Dit gevolgd door een diner vlakbij de wijngaard bij La Foresta.

 

De laatste dag gaan we voor een heerlijk ontbijt naar Napoleone en kun je indien het nog in de planning past voor de terugreis aansluiten bij een rondleiding en lunch van de olijfoliemaker Marco.

 

Heb jij zin om het authentieke Italië te ontdekken op deze vierdaagse wijnreis met Proef Rieti? Je bent vrij om je reis en verblijf zelf te boeken. Wij zorgen voor het programma ter plekke om je de allerbeste plekjes van Rieti en omgeving te laten zien én proeven.

Kosten

De kosten voor het vierdaagse programma zijn slechts €395, dat is nog geen €100 per dag! Zien we je daar? Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen! Meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje. Aanmelden kan tot en met 20 april.

 

Inbegrepen in de prijs zit

  • Bezoek aan onze biologische wijngaard Cantina Le Macchie in Rieti

  • Proeverij van Cantina Le Macchie inclusief driegangendiner bij La Foresta

  • Kookles bij Le Tre Porte inclusief diner

  • Naar Greccio, het meer van Piediluco en naar Cascate di Marmore inclusief lunch

  • Bezoek aan prijswinnende Napoleone patisserie

  • Bezoek aan olijfgaard van Marco inclusief lunch

IMG_3190.jpg

Aanmelden

Je bericht is succesvol verzonden! We nemen z.s.m. contact met je op.
Aanmelden
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page