top of page
Zoeken


Italiaanse classificatiesysteem
Leer hier alles over het classificatiesysteem van de italiaanse wijnen
Â
Â


Recept: Limoncello tiramisu
Wil je een twist op de klassieke tiramisu en op zoek bent naar een fris dessert, dan is limoncello tiramisu precies wat je nodig hebt!....
Â
Â


Pistache: dé TikTok-trend van het moment
Momenteel is de pistache chocoladereep, ookwel de Dubai chocoladereep genoemd.
Â
Â


Wijn & Spijs Recept: Mosselen op zijn Italiaans
Op zoek naar een alternatief voor de traditionele Nederlandse mosselrecept? Bekijk dan dit recept! Vandaag drinken wij de 3Nodi bij deze...
Â
Â


Wijn & Spijs Recept: Pasta met romige champignons
De succesformule voor een Italiaanse avond met vrienden of familie bestaat onder anderen natuurlijk uit een heerlijke wijn. Nou is dat...
Â
Â


Het verschil tussen échte olijfolie en die van de supermarkt
Extra Vierge, koud geperst, wat betekent dit nou eigenlijk? We hebben het allemaal wel in huis, olijfolie. Of dit nu is om te bakken of...
Â
Â


Voordelige & unieke golfreis in Rieti
Als golfliefhebber kun je je hart ophalen in Italië en dus ook zéker in Rieti. In deze blog plannen wij een golfweekend in Rieti met álle...
Â
Â


Recept: Amatriciana
Zin om een écht authentiek Italiaans recept te bereiden? Ga dan voor deze spaghetti (of een andere pastasoort, wij gebruiken hier de...
Â
Â


5x succesvolle uitjes met kids in Rieti
Beetje rondstruinen, terrasjes pakken en uitgebreid lunchen.. Voor de meeste volwassenen klinkt het als muziek in de oren, maar je...
Â
Â


Reisschema: Lang weekend Rieti
Op vrijdagochtend stap je op het vliegtuig (richting Rome of Perugia) om een weekend Rieti te ontdekken. En dan? Wij geven je de beste...
Â
Â


Restaurant La Foresta
Na een ritje van tien minuten de berg op arriveer je op de parkeerplaats van La Foresta. De ingang van het restaurant doet Mediterraans...
Â
Â


3x lekker eten in Rieti
De reis zit erop, de koffers zijn uitgepakt en je bent klaar om een echte Italiaanse maaltijd te scoren. Daarvoor zit je helemaal goed in...
Â
Â
bottom of page