top of page

Restaurant La Foresta

Na een ritje van tien minuten de berg op arriveer je op de parkeerplaats van La Foresta. De ingang van het restaurant doet Mediterraans aan met de rozige muurtjes en al het groen eromheen. Als je doorloopt kom je aan op het terras waar je vriendelijk wordt ontvangen.


De gastheer begeleidt je naar je tafel op het terras. Binnen is ook zitgelegenheid, maar daar hebben wij eigenlijk nog nooit gezeten. Nadat je aan tafel bent gegaan en de locatie in je hebt opgenomen bekijk je de wijnkaart. Uiteraard ga je voor één van de wijnen van Cantina Le Macchie.


De kaart bestaat uit traditionele antipasti zoals verschillende kazen en salami's en ham, maar ook minder traditionele gerechten zoals sushi of inktvis vind je hier terug. Veel gerechten op de kaart hebben een moderne twist. Naar eigen zeggen is de kaart een mix van traditie en innovatie met de tijd mee. De kaart verschilt per seizoen, aangezien ze werken met verse en seizoensgebonden producten.


René (mede-eigenaar Proef Rieti) zegt het volgende over La Foresta: ''Vlakbij de golfbaan van Rieti ligt op een heuveltop, met schitterende vergezichten het familierestaurant La Foresta. Een mooie kaart met antipasti / primi / secondi zowel in vis als vlees met mooie wijnen uit de regio….en van Le Macchie, vriendelijke bediening en de “oude” baas loopt nog steeds rond en kent iedereen en maakt gezellig overal een praatje. Zondaglunch zeker reserveren want dan zit het BOMVOL!''Kortom, La Foresta is één van de meest sfeervolle en mooiste restaurants van Rieti die jou het échte vakantiegevoel laten beleven. Zeker een bezoekje waard.

25 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Komentar


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page